0 ks 0 Kč



Nejprodávanější

Obrázek pro Matrace YELLOW GARDEN
-16%
Doporučujeme antibakteriální chránič matraca
Doručení do: 3 až 5 pracovních dní

Vysoce kvalitní ortopedická matrace se 7 - zónovým taštičkovým jádrem Multipocket v kombinaci s VISCO elastickou pěnou řadí tento matrace k top ...

Doprava zdarma

18 808 Kč
15 726 Kč

Obrázek pro Matrace EXCELENT
-36%
Doporučujeme antibakteriální chránič matraca
Doručení do: 3 až 5 pracovních dní

Nejprodávanější komfortní ortopedický partnerská matrace z vysoce kvalitní studené pěny s profilací. Matrace je tvořena kombinací kvalitních HR ...

Doprava zdarma

10 449 Kč
6 671 Kč


 

GDPR - jak chráníme Vaše soukromí

Jelikož nám jde o ochranu osobních údajů našich zákazníků k jejich sběru přistupujeme zodpovědně a podle předpisů o ochraně osobních údajů. Níže popisujeme, které osobní údaje jsou získány při návštěvě a využívání služeb more-matraci.cz za jakým účelem tyto údaje využíváme a jaké jsou další podmínky jejich zpracování.

 

Všeobecné informace k návštěvě more-matraci.sk

SSL - Vaše osobní údaje jsou bezpečně přenášeny díky šifrování. Využíváme při tom systém kódování SSL (Secure Socket Layer). Naše internetové stránky, jakož i ostatní systémy zpracování osobních údajů zajišťujeme vhodnými technickými a organizačními opatřeními proti ztrátě, zničení, změně a dalšímu šíření dat prostřednictvím neoprávněných osob.

 

Webhosting je provozován u autora eshopu, ROYAL MEDIA s.r.o. využívajícího certifikované cloud řešení podle směrnice GDPR včetně certifikátů ISO 9001: 2016, ISO 270014: 2014.

 

Sledování navštívených stránek

Za účelem zpracování statistických údajů o využívání naší nabídky v e-shopu a navštívených stránkách využíváme služby Google Analytics od společnosti Google, která je certifikována pro ochranu osobních údajů v oblasti sledování návštěvnosti webu.

 

Údaje shromažďovány kvůli návštěvnosti stránek

Během návštěvy more-matraci.cz jsou prostřednictvím zabudovaného kódu shromažďovány a vyhodnocovány následující údaje, které jsou poskytovány vaším prohlížečem:

  • žádost (název požadovaného datového souboru) (např. www.príklad.sk / index.html)
  • typ a verze prohlížeče (např. Opera 5.0)
  • jazyk prohlížeče (např. Slovensku)
  • používaný operační systém (např. Windows 7)
  • rozlišení okna prohlížeče
  • rozlišení obrazovky
  • aktivace JavaScript
  • zapnutí / vypnutí Java
  • zapnutí / vypnutí cookies
  • Referrer URL (předchozí navštívená stránka)
  • IP adresa
  • čas přístupu
  • kliknutí

Za účelem tvorby marketingu a remarketingu dále údaje zpracováváme pomocí vnořeného javascript kódu těchto certifikovaných externích služeb: Google Adwords, Facebook pixel.

 

cookies

Na více místech v našem e-shopu používáme tzv. cookies. Jsou to malé textové soubory, které jsou uloženy v počítači a prohlížeč povoluje jejich ukládání. Cookies nemohou být přiřazeny konkrétní osobě a neobsahují žádné osobní údaje. Spojení těchto údajů s jinými zdroji údajů o vaší osobě je provedeno pouze za předpokladu, že jste nám udělili váš výslovný souhlas na stránce more-matraci.cz

 

Akceptace cookies není nezbytným požadavkem pro umožnění vstupu do e-shopu. Upozorňujeme vás však na to, že funkce nákupního košíku a objednání produktů je možné pouze za předpokladu, že jste aktivaci technických cookies, které jsou nezbytné kvůli funkcionalitám eshopu more-matraci.cz akceptovali. Údaje získané z použití těchto cookies budou použity výhradně na technické zabezpečení vašeho nákupu a po několika dnech budou vymazány.

 

Nejčastěji námi používané cookies jsou dočasné cookies (tzv. Session cookies), které budou vymazány po ukončení relace prohlížeče. Kromě toho existují i ​​dlouhodobé cookies (tzv. Persistant cookies), pomocí kterých vás víme rozpoznat jako návštěvníka. Cookies nezpůsobují žádné škody na vašem počítači a neobsahují žádné viry.

 

Využívané jsou především následující cookies:

  • čistě technické cookies, které jsou nezbytné kvůli funkcionalitám e-shopu a pro optimální zobrazení pro zákazníka (např. funkce přihlašování, životnost: 10 dní; funkcionality nákupního košíku, životnost: 10 dní; poslední zobrazené produkty, životnost: 10 dní) [nazovshopu]

Na stránkách more-matraci.cz se nacházejí také propojení a integrovaný obsah z jiných webových stránek. Proto mohou být během používání našich webových stránek vytvořené soubory cookies, které nepodléhají kontrole společnosti ROBERT DIAMONDS sro. Jde například o případ, pokud prosvětlováno webová stránka používá nástroj pro analýzu nebo marketingovou automatizaci od třetí strany (např. Nástroje společností Google, Facebook či glam) nebo zobrazuje obsah webových stránek třetí strany, např. YouTube. To má za následek přijetí souborů cookies od těchto služeb třetích stran. Společnost ROBERT DIAMONDS s.r.o. nemůže mít kontrolu nad ukládáním ani přístup k těmto souborům cookies. Pokud chcete vědět, jak je tyto třetí strany používají, pozorně jsou zásady ochrany soukromí a zásady používání souborů cookies jejich služeb.

 

V nastavení prohlížeče můžete určit, zda mohou být cookies používány nebo ne. Pokud si nepřejete být sledován výlučně na stránce more-matraci.cz, můžete vyjádřit nesouhlas (viz bod I. a) sledování navštívených stránek.

Získávání, zpracování a použití osobních údajů

Kontaktní informace

Provozovatelem informačních systémů, ve kterých se zpracovávají vaše osobní údaje je:

 

ROBERT DIAMONDS s.r.o.

Námestie svatého Egídia 2500/42, 058 01 Poprad


IČO: 47 226 960

 

Kategorie osobních údajů

V závislosti na tom, které naše služby využíváte, shromažďujeme potřebné informace na jejich vybavení.

Pokud u nás nakupujete, pro vyřízení Vaší objednávky shromažďujeme tyto údaje:

  • Jméno a příjmení, e-mailovou adresu, poštovní adresu, fakturační adresu, telefonní číslo, jazyk, IP adresa

Vaše osobní údaje mohou být poskytnuty třetí osobě, pokud je to nezbytné pro vybavení vašich objednávek a řádné plnění kupní smlouvy. Potřebujeme vaše jméno, příjmení, adresu (bydliště / doručení zboží), e-mail, telefonní číslo. Vaše emailová adresa slouží jako komunikační prostředek. Na zadanou emailovou adresu vám bude zasláno potvrzení objednávky, jakož i informace o průběhu doručování zboží. V rámci zpracování objednávky a plnění kupní smlouvy jsou údaje poskytované našim smluvním poskytovatelem logistických služeb. Údaje mohou být poskytovateli služeb použity výhradně pro účely plnění kupní smlouvy. Vaše osobní údaje zpracováváme pouze po dobu trvání účelu, pro který jsme je získali.

 

 

Pro objektivní vyhodnocování spokojenosti s našimi službami využíváme službu třetí strany, Heureka.sk, která vám 10 dní po objednávce zašle formulář na ohodnocení jejího vybavení. V rámci této služby odesíláme do Heureka.sk ID objednávky, vaši emailovou adresu, názvy a kódy zakoupených produktů.

 

 

 

Pokud se u nás registrujete pro budoucí nákupy, potřebujeme k tomu tyto informace:

  • Jméno a příjmení, e-mailovou adresu, poštovní adresu, fakturační Dares, telefonní číslo, jazyk.

 

Pokud si objednáváte odběr našeho newslattera:

  • e-mailová adresa, stav autorizace přes zaslán aktivační odkaz, IP adresa

Pro odesílání newsletterů používáme tzv. double opt-in metodu. To znamená, že je budete dostávat pouze pokud aktivaci této služby potvrdíte kliknutím na odkaz v e-mailu doručeném na vaši e-mailovou adresu po provedení přihlášení. Pokud si více nebudete přát zasílání newsletterů, můžete ho kdykoliv zrušit. Stačí kliknout na odkaz v patičce každého takového e-mailu nebo kontaktovat naši zákaznickou podporu.

 

formulářové údaje

Na stránce more-matraci.cz můžete využít některé formuláře pro přenos dat k nám, jako je například otázka na prodejce. Pokud se nejedná o osobní údaje, budou tyto údaje v polích formuláře uchovány a statisticky vyhodnocovány.

 

konto zákazníka

Prostřednictvím registrace si můžete zřídit svůj účet. V tomto účtu vidíte námi uložené údaje o vašich objednávkách (zpracovaných i nezpracovaných).

 

log soubory

Při každém vstupu na internetovou stránku more-matraci.cz budou údaje o používání předávány vašim internetovým prohlížečem uloženy v protokolových souborech, tzv. Server Logfiles. Takto uložené datové věty obsahují následující údaje: datum a čas přístupu, URL adresu stránky, IP adresu, předchozí URL adresu (tzv. Referrer), množství přenesených dat, jakož i prohlížečem přenesen User Agent (ev. Typ a verze prohlížeče a používaný operační systém ).

 

Bezpečný přenos dat

V případě, že máte u nás registraci, přístup k vašemu účtu je možný pouze po zadání vámi zadaného hesla. S přístupovými informacemi byste měli zacházet důvěrně a svůj prohlížeč po ukončení činnosti zavřít, především tehdy, pokud je počítač využíván více osobami ROBERT DIAMONDS s.r.o. nepřebírá odpovědnost za neoprávněné nakládání nebo jiné zneužití hesla.

 

Nesouhlas s použitím údajů

Máte právo kdykoliv svůj souhlas se zpracováním údajů s účinností do budoucna. Odhlásit z odběru newsletteru můžete prostřednictvím odkazu v patičce každého z nich. Odvolání souhlasu nemá vliv na zákonnost zpracování údajů provedeného na základě tohoto souhlasu před jeho odvoláním.

Kromě toho budou uloženy osobní údaje vymazány, pokud se rozhodnete svůj souhlas odvolat, pokud údaje zpracovávané za účelem dosažení určitého účelu nejsou dále nutné nebo pokud je ukládání z jakýchkoliv zákonných důvodů nepřípustné.

 

Právo na informace a další práva dotčených osob

Máte právo na bezplatné poskytnutí informací ohledně zpracování vašich uložených dat. Za předpokladu dodržení požadavků stanovených v obecně závazných právních předpisech máte zároveň (i) právo na přístup k vašim osobním údajům, (ii) právo na opravu nesprávných osobních údajů, (iii) právo na omezení (blokování) zpracování osobních údajů, (iv) právo namítat zpracovávání vašich osobních údajů zpracovávaných pro účely přímého marketingu, (v) právo na výmaz osobních údajů, zejména tehdy, pokud již nejsou potřebné pro účely, pro které se získávaly nebo jinak zpracovány nebo pokud jste odvolali svůj souhlas k jejich zpracování a pokud neexistuje jiný právní základ pro zpracovávání, případně pokud se osobní údaje zpracovávány nezákonně.

 


Ode dne nabytí účinnosti Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob při zpracovávání osobních údajů ao volném pohybu těchto údajů, kterým se zrušuje směrnice 95/46 / ES (tj od 25. května 2018), máte v případě splnění stanovených podmínek i právo na přenositelnost údajů, tj máte právo získat své osobní údaje, které jste nám dobrovolně poskytli v elektronické formě na základě vašeho souhlasu, a to v strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu av této souvislosti lze žádat právo na přenos těchto údajů k druhému provozovateli, pokud bude takový přenos technicky možný (právo na přenositelnost údajů).

 

Pokud máte dotazy k ochraně dat, můžete se kdykoliv obrátit na naši zákaznickou podporu.

 

Můžete tak učinit e-mailem na info@more-matraci.cz, poštou na sídle společnosti ROBERT DIAMONDS sro, Námestie svatého Egídia 2500/42, 058 01 Poprad, nebo telefonicky na čísle: +421 908 768 601. V případě, že si u nás uplatňujete některé z práv dotčené osoby podle právních předpisů upravujících ochranu osobních údajů az vaší žádosti nelze ověřit totožnost žadatele nebo v případě, že máme oprávněné pochybnosti v souvislosti s totožností osoby, která podává žádost, vyhrazujeme si právo tuto osobu požádat o poskytnutí dodatečných informací potřebných k potvrzení totožnosti osoby uplatňující tuto žádost.

 

Jak dotčená osoba máte právo podat stížnost dozorčímu orgánu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů České republiky, se sídlem Hraničná 12, 820 07 Bratislava, při podezření, že se vaše osobní údaje zpracovávány v rozporu s platnou legislativou.

 

Služby poskytované v rámci more-matraci.cz, na které se podle těchto Všeobecných obchodních podmínek vyžaduje souhlas dotčené osoby, nejsou určeny přímo osobám mladším 16 let.

 


Přihlaste se k odběru novinek